Gratis organisatieadvies

Home/Gratis organisatieadvies
Gratis organisatieadvies 2017-05-19T09:40:13+00:00

Organisatieadvies voor ondernemers op het gebied van strategie, personeel en organisatieverandering. Binnen 7 dagen ontvang je antwoord op je vraag, advies over je vraagstuk of een oplossing voor je probleem op bovenstaande 3 onderwerpen.

Ja, ik wil gratis advies

Als ondernemer krijg je met allerlei zaken te maken, het ene onderwerp ligt je meer dan het andere en je kunt je ook niet overal mee bezig houden. Daarnaast is het ook wel eens fijn als er eens met een frisse blik naar de gang van zaken wordt gekeken. Van te voren weet je echter niet wat dit je gaat opleveren en dus is het natuurlijk raar als je daarvoor zou betalen. Vandaar dat wij dit gratis aanbieden, wanneer je in de winkel een tv koopt betaal je namelijk ook niet als deze het niet doet. Daarnaast is dit onze passie en doen we het graag, simpelweg om het MKB verder te helpen.

Heb je een vraag, probleem of ben je gewoon benieuwd naar de mening van iemand anders over bepaalde zaken dan ben je op dit moment op de goede plek. Voordat je naar een dure adviseur stapt kun je hier je vraag stellen en de kans is vrij groot dat je hetzelfde advies krijgt maar dan gratis. Waarom? Het doel is niet om geld te verdienen, we doen dit omdat we het hartstikke leuk vinden en ondernemers graag vooruit helpen. Daarnaast zitten we op dit moment nog niet in de positie van veel bedrijven die genoodzaakt zijn om geld te verdienen, maak dus gebruik van dit unieke aanbod want je hebt niks te verliezen.

Ik ben overtuigd

Voorbeelden:

  • Ik heb gekozen voor een iets andere strategie maar mijn medewerkers dragen dit nog niet uit.
  • Hoe motiveer ik mijn personeel?
  • Op welke manier kan ik mijn personeel meer betrokken maken bij de onderneming?
  • We gaan dingen anders doen maar ik weet niet goed hoe ik mijn personeel hiervan op de hoogte moet brengen.
  • Mijn personeel weet niet goed wat ze moeten doen.
  • Ik heb hulp nodig bij het bepalen van mijn strategie.

Mocht je nu nog twijfelen of jouw vraag wel past bij strategie, personeel of organisatieverandering dan is het antwoord waarschijnlijk ja. Het ergste wat je kan overkomen op het moment dat dit niet het geval is dat je een reactie van ons krijgt waarin staat dat we helaas niet in staat zijn om deze vraag te beantwoorden. Mocht dit het geval zijn dan doen we ons best om iemand te vinden die dit wel kan.